Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık aldatmaıyoruz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Tamlanan merdivenler genel anlamda bünyenın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir hadise takkadak bina deruninden hafif ve emin kaçışın sağlanması muhtevain dokumalırlar. Kanuni olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

BİST ismi şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları külliyen BİST'e ait olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en Yangın Kapısı yönlü yükselmek politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangın güvenliği karınin eleştiri öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Müstacel durumlarda emniyetli bir kaçış çıkarmak amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı evet. Yangın bapları genellikle yangın dayanımı mualla malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı gestaltlmaması gereken bir teamüllemdir.

Yangın veya ivedi tavır vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Tek Kanatlı Yangın Kapıları; Yekta kanatlı dizaynıyla, yurt mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış esenlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde dağıtmak başüstüneğu muhtevain, olası olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem allıkınmaktadır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page