Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi dünya verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda epey duyarlı davranışları sergilemektedir.

Web sitesine giriş yaptığım andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan süreçte, Tavzih Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin maslahatlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek veri işleme sürecine küşade rızamın bulunduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en reva paha politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini çatı deruni yangın merdivenleri, insanoğluın binadan güvenli bir şekilde çıkmalarını katkısızlar ve evgin hava tahliyesini kolaylaştırır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri net ön yerı 150 metrekare’den bir küme ve ansızın lüks bükümı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten çokça olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni dokumalması zaruri kılınmıştır.

Yangın ve evgin kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da dışa vurum edilen bu dal bazı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

 Mimarinın müşterek merdivenlerinin yangın ve vesair ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Kullanılan kapı fitili için tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, bedii baplara en tatminkâr fiyatlarla malik yetişmek muhtevain İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Turfa mimarilarda ve yangın merdiveni vadiı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page